A Wanger csincsillatenyésztési rendszer

A Wanger Csincsillatenyésztési Rendszer 1978-ban alakult és napjainkban a világ legnagyobb tenyészállat előállító és prémforgalmazó telepe, a Nyugat magyarországi Egyetem Mosonmagyaróvár-mintagazdasága. Részt veszünk több tudományos kutatásban, rendszeresen látogatják farmunkat egyetemek, középiskolák. Munkánkat a Loyd's Register ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer előírásai alapján végezzük. Könyveket, technológiai leírásokat adunk ki.
A komáromi farmunk 6000 törzsanyával rendelkezik. Valamennyi csincsilla államilag törzskönyvezett, minősített. Összefogjuk és koordináljuk a magyarországi és a környező országok csincsillatenyésztőit, állandó szakmai irányítással, rendszeres továbbképzéssel segítjük munkájukat.

Jelentős eredményeket értünk el a legkorszerűbb tenyésztési, tartástechnológiai és takarmányozási eljárások kidolgozásában. A csincsillaprém kikészítési munkáját forradalmasítottuk, egy új irányt, egy új minőségi kategóriát felállítva. A Royal Blue eljárásunknak köszönhetően a világ minden pontjáról kapunk prémeket kikészítésre. Nap mint nap kutatunk, fejlesztünk, törekszünk a lehető legmagasabb minőségi szintet elérni.


Potháczky Lajos
Ügyvezető igazgató

FaceBook  Twitter  

Hírek

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK!


Elérhetőek vagyunk a Facebookon:

facebook.com/ chinchillawangerKIÁLLTÁSOK:

3rd Fur Shopping Festival
Kastoria 1-3 November 2018

LeShow Leather and Fur Fashion Fair
Istanbul 24-26 January 2019

HKFF International Fur & Fashion Fair
Hong Kong 15-18 February 2019

TheOne International Fashion Exhibition
Milano 22-25 February 2019